Wagner's Loft

Generalități

Folosirea (vizitarea) acestui site implică acceptarea acestor termeni și condiții. Pentru folosirea site-ului în bune condiții, se recomandă citirea cu atenție a termenilor și condițiilor. Societatea GASTHOF WAGNER SRL își asumă dreptul de a face modificări ale acestor prevederi, fără o notificare prealabilă. Accesând pagina “Termeni și condiții”, puteți citi întotdeauna cea mai recentă versiune a acestor prevederi.

Modificări ale prețurilor

Preturile si disponibilitatea preparatelor oferite de catre GASTHOF WAGNER SRL pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a distribuitorilor sau disponibilitatea materiei prime folosite in productie aflata pe stocul acestora.

Definiții

Acest site este întreținut și administrat de GASTHOF WAGNER SRL (legal înregistrată), care va fi denumită, în continuare, Societate. Persoana fizică sau juridică care vizitează și rezervă prin intermediul site-ului www.wagnersloft.ro, este denumită Client. Adresa web care este proprietatea Societății (www.wagnersloft.ro), va fi denumită generic site-ul www.wagnersloft.roFotografiile digitale, textele, datele tehnice, și celelalte informații care se găsesc pe site-ul wagnersloft.ro, vor fi denumite în continuare conținut.

Drepturi de autor

Întregul conținut al site-ului www.wagnersloft.ro este proprietatea Societății și a furnizorilor săi și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor (Legea nr. 8/ 1996). Folosirea, fără acordul Societății, a oricăror elemente enumerate mai sus, se pedepsește în conformitate cu legile în vigoare (administrativ, civil sau penal). Astfel, sunt interzise, în mod expres: accesarea site-ului www.wagnsersloft.ro de către dispozitive sau programe automate sau copierea manuală a conținutului, precum și citirea sau publicarea conținutului de către alte companii sau site-uri, pentru a face comparație sau analiză în vreun fel.

Fotografiile și informațiile sunt folosite cu acordul furnizorului, fie direct, fie prin reprezentanții săi din România. Problemele legate de drepturile de proprietate intelectuală se raportează la următoarea adresa de e-mail: contact@wagnersloft.ro

Securitatea datelor personale și a informațiilor

Datele personale oferite de către vizitator vor fi folosite de Societate, numai în scopul declarat al acestui site. Informațiile din formularul de informare / rezervare sunt necesare pentru a vă trimite confirmarea rezervării/informării, în niciun caz nu vor fi furnizate unei terțe părți. Societatea nu vinde, nu oferă, nu face schimb de adrese de e-mail obținute prin intermediul acestui site, nu divulgă adresa dumneavoastră de e-mail altor persoane care accesează paginile acestui site, fără acordul dumneavoastră explicit. Conform cerințelor Legii nr. 677/ 2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/ 2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private, în sectorul comunicațiilor electronice GASTHOF WAGNER SRL are obligația de a administra, în condiții de siguranță, și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este: informarea persoanei cu privire la rezervarea făcută pentru restaurant și cu privire la diverse promoții și noutăți prin newsletter.

Sunteți obligat să furnizați datele, acestea fiind necesare pentru rezervare / informare. Refuzul dvs. determină neonorarea rezervării. Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator.

Conform Legii nr. 677/ 2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la contact@wagnersloft.ro

Declinarea responsabilității

În eventualitatea în care, din motive personale, au fost greșit oferite informațiile cu privire la rezervare (ora, zi etc) , clientul trebuie sa anunțe în timp util. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini în orice mod, datorită modificării caracteristicilor, design-ului, fără o notificare prealabilă de către producători.

Dreptul de acces la date – Utilizatorul se poate dezabona la newsletterul Wagners Loft, prin intermediul butonului de Unsubscribe / Dezabonare. 

Termene de livrare

Termenul de livrare al produselor cumpărate de la societatea noastră ține strict de părțile terțe cu care lucrăm. Părțile terțe le reprezintă livratorii. Iar produsele noastre se comandă strict prin diverse platforme de take away, food delivery.

Condiții de Returnare

Preparatele culinare prezentate pe website sunt cu titlu orientativ, iar anumite caracteristici pot diferi fată de imagini. Wagner’s Loft poate publica pe website produse/promotii practicate de catre aceasta intr-un anumit interval de timp si in limita stocului disponibil. Astfel, Wagner’s Loft isi asuma dreptul de a nu onora anumite comenzi, in cazul in care produsele respective nu mai fac parte din oferta curenta.

Wagner’s Loft raspunde pentru rezolvarea reclamatiilor sau problemelor sesizate de clienti în legatura cu calitatea produselor, cu livrarea acestora sau in legatura cu orice alte aspecte legate de prepararea, vanzarea si livrarea produselor, dupa preluarea comenzii transmise prin intermediul platformelor online.

In cazul in care, in urma verificarii, se dovedeste ca produsele nu respecta cerintele mentionate de catre client in formularul de comanda, produsele se inlocuiesc.

Conform art. 16 din O.U.G. nr. 34/2014 sunt exceptate de la dreptul de returnare:

  • produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar;
  • produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;
  • produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator;
  • produse care sunt, dupa livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;

Frauda

ORICE ÎNCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONȚINUTUL SITE-ULUI www.wagnersloft.ro SAU DE A AFECTA PERFORMANȚELE SERVER-ULUI PE CARE RULEAZĂ SITE-UL NOSTRU, VA FI CONSIDERATĂ O TENTATIVĂ DE FRAUDARE A SITE-ULUI www.wagnersloft.ro ȘI VA PUNE ÎN MIȘCARE CERCETAREA PENALĂ ÎMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) ÎNCERCAT ACEST FAPT.

Litigii

Orice litigiu apărut intre Clienți și Societate va fi rezolvat prin cale amiabilă. În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată române. Fiind de acord cu Termenii și Condițiile, clientul își asumă, în totalitate, aceste riscuri. Pentru orice neclarități vă rugam să ne contactați la adresa contact@wagnersloft.ro.